Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter > Skoleåret er åpnet!

Skoleåret er åpnet!

Alle elever ble mandag 17. august ønsket velkommen til nytt skoleår av rektor Leif Magne Lervik, men elevene måtte komme trinnvis og være færre enn 200 elever av gangen i skolens Aula for å møte smittevernkravene. 

Alle elever møtte til skolestart og ble ønsket velkommen av rektor denne dagen. Smittevernregler gjorde skolestarten litt annerledes enn vanlig. Ved skolearrangement gjelder som kjent ikke kravet om 1 meters avstand, men for sikkerhets skyld fikk skolen godkjent planen for oppstart, av helsevesenet i Molde kommune. 

En oppdeling av mottakelsen hindret ikke rektors budskap i å komme fram; på denne skolen er vi opptatt av god læring, og den blir best hvis vi alle jobber for trivsel, inkludering og tar vare på hverandre. Rektor ga i velkomsttalen råd til elevene om både arbeidsflyt, digitale vaner og hvordan alle kan bidra til et godt klassemiljø. Etter velkomsten gikk klassene sammen med kontaktlærerne sine til klasserom for videre informasjon og bli (enda bedre) kjent-aktiviteter. Nå gleder vi oss til å komme i gang med skoleåret!