Molde VGS > Nyheter > Skolestart i dag!

Skolestart i dag!

Klokka 9 i dag ble 237 flunkende nye Vg1-elever ønsket velkommen til skolen av rektor Oddgeir Overå i skolens Aula. Skoleåret er i gang!

Alle høstens Vg1-elever var samlet til velkomst ved rektor Oddgeir Overå i skolens aula kl 9.00 denne dagen.

Spenningen var tydelig denne morgenen, da Vg1-elevene ble tatt imot til første skoledag hos oss på Molde vgs. Hvem skal jeg gå i klasse med? Hvem blir min kontaktlærer? Hvordan blir timeplanen min? Hva slags bøker skal jeg ha? Mye nytt og mye viktig faller på plass denne dagen. Alle de nye elevene får omvisning på skolen første dag, og vi legger vekt på å gi elevene aktiviteter som lar dem bli kjent ved oppstarten av året. Også Vg2 og Vg3 har vi aktiviteter som styrker klassemiljøet og samspillet fra skolestart.

Denne høsten starter til sammen 703 elever på Molde vgs, fordelt på alle trinn og utdanningsprogram.

Vg2 og Vg3 møter opp til nytt skoleår klokka 12 i dag, og skolens ansatte gleder seg til et nytt år med både nye og «gamle» elever!