Molde VGS > Nyheter > Skolestart - nyttig informasjon

Skolestart - nyttig informasjon

Elevene i de videregående skolene i Møre og Romsdal har sin første skoledag mandag 21. august.

Oppmøte

Ved Molde vg skole er oppmøtetid og oppmøtested slik:

Alle Vg1-elever (dvs. alle 1. klassinger i alle utdanningsprogram) møter mandag 21. august kl. 09.00 i skolens aula i nybygget lengst øst på skoleområdet.

Alle Vg2- og Vg3-elever (dvs. alle 2. og 3. klassinger og 4I) møter mandag 21. august kl. 12.00. På oppslagstavla som står i aulaen i nybygget lengst øst på skoleområdet, vil det henge klasselister for alle Vg2- og Vg3-klasser samt hvilke klasserom de ulike klassene skal møte i. Elever i Vg2 og Vg3 bør møte i god tid slik at de ser hvilken klasse de skal gå i og samtidig finne klasserommet sitt innen kl. 12.00.

Hva tas med til første skoledag?

Alle elever i videregående opplæring får låne bøker av skolen. Utlånet av lærebøker vil bli organisert ved skolestart, og en del klasser får bøkene allerede første skoledag. Ta derfor med bærenett/bag til å ha bøkene i. I tillegg må alle ha med seg skrivesaker og mobiltelefon eller datamaskin.

Stipend fra Lånekassen

Alle elever med ungdomsrett har rett til utstyrsstipend fra Lånekassen. Det må søkes om dette stipendet via Lånekassens  nettsider. Mer informasjon finnes her.

Informasjon om andre stipend og lån fra Lånekassen finner du her.

Vel møtt til skolestart!