Molde VGS > Nyheter > Velkommen til første skoledag

Velkommen til første skoledag

Mandag 17. august er det skolestart for alle elevene våre.

Vi gleder oss til å ta imot dere! Her er planen for oppmøte og annen informasjon om første skoledag.

På grunn av smittevernhensyn blir oppstarten av skoleåret litt annerledes enn vanlig. Her er planen for de ulike trinnene:

Vg1: Oppmøte 9.00

Alle møter opp ved skolens Aula (ved den røde hovedinngangen ut mot P-plassen i østre ende av skolen).

Toppidrettselevene (1I) guides videre derfra til auditorium G220.

Alle får anvist sted for bokskap første dag. Ha med en liten hengelås til skapet ditt. NB Dere får ikke utlevert bøker første dag pga smittevern i biblioteket.

Dere får utdelt timeplan første dag. Denne er unik for hver elev, pga ulike språkfag/ matematikkfag. Den må derfor tas vare på – ta et mobilbilde av den!

Vg3: Oppmøte kl 10.30

Alle møter i skolens Aula unntatt 3I og 4I, som møter opp på auditorium G220.

Dere får anvist hvor dere skal ha bokskap. Ha med hengelås til skapet ditt. NB Noen Vg3-klasser får utlevert bøker første dag.Disse er 3A, 3B, 3C, 3D, 3KD og 3ME. Resten av Vg3 får bøker tirsdag og onsdag.

Dere får utdelt timeplan første dag. Denne er unik for hver elev, pga ulike programfag. Den må derfor tas vare på – ta et mobilbilde av den!

Vg2: Oppmøte kl 12.00

Alle møter opp i skolens Aula unntatt 2ME1 og 2ME2, som møter opp på auditorium G220. Dere får anvist hvor dere skal ha bokskap. Ha med hengelås til skapet ditt. NB Dere får ikke utlevert bøker første dag pga smittevern i biblioteket.

Dere får utdelt timeplan første dag. Denne er unik for hver elev, pga ulike språkfag/ matematikkfag/programfag. Den må derfor tas vare på – ta et mobilbilde av den!

Smittevernreglene på skolen er på gult nivå.

Det vil si at undervisningen går som normalt med hel klasse i klasserom, men at elevene skal holde minst 1 meters avstand utenfor klasserommene.

Alle vasker hendene ofte, og har god hostehygiene.

Ved symptomer på forkjølelse: Ikke kom på skolen. Ta da kontakt med lege for å få tatt koronatest og få veiledning på hva du skal gjøre til du får svar på testen.

Vi tar ansvar for at alle skal ha en trygg hverdag på skolen, og dette må vi alle bidra til.

Ved spørsmål om oppmøte og smittevernregler på skolen, ta kontakt med skolens ekspedisjon på telefon 71 28 31 00.

Vel møtt til nytt skoleår, alle sammen!