Molde VGS > Nyheter > Velkommen til fremtiden

Velkommen til fremtiden

Elevene i teknologi og forskningslære 1 hadde en spennende og lærerik fagdag hos Protomore, fredag før høstferien. De fikk lære mye om mulighetene teknologien gir oss i dag og mulighetene vi kan ha i fremtiden. Blant annet innen matproduksjon, foto, overvåkning, helse, utdanning, transport osv. Vi fikk også høre litt om muligheten 3D modellering og printing gir. Selv fikk elevene teste å utvikle og lage nye produkt for fremtiden for ulike institusjoner, men selvfølgelig på en bærekraftig måte og med bærekraftsmålene som en viktig del av produktutviklingen.

Bedriften Protomore arbeider daglig sammen med ulike bedrifter og organisasjoner for å utvikle nye produkt som både er nyskapende og bærekraftige.  Spesiell takk til Anja Bergersen hos Protomore som informerte, veiledet og gav oss denne interessante og lærerike dagen.