Molde VGS > Nyheter > Vikingtid og middelalder i Norge

Vikingtid og middelalder i Norge

Historieprosjekt i Vg2: 5 ukers prosjekt gav vinnerutstilling i skolens festsal.

Vinnergruppen fra klasse 2C: Elise Frydenlund Løvik, Aaron Ezra Male, Ysa Margarita San Jan og Shamsa Abdulkadir Odawaa

Over en periode på 5 uker har 4 Vg2 klasser (2B, 2C, 2E og 2KD/2ME) jobbet med ulike prosjekter innenfor perioden norsk middelalder i historiefaget. Elevene brukte mange og ulike kilder for å løse konkrete oppgaver innenfor tema, og de stod fritt til å velge presentasjonsform på sitt ferdige «produkt». Prosjektet ble avsluttet med en utstilling i skolens festsal. Det var et godt spenn i elevenes arbeider, alt fra det svært kreative og visuelle til en mer enklere fremstilling. Det ble utropt to verdige vinnere blant alle prosjektene.

Vinnergruppen fra klasse 2B:  Hiroto Fukushima , Anne Martine B. Mortensen, Ingeborg E. Kilen, Selia K. Gautun og Oskar Witsø Johansen

Vinnergruppen fra klasse 2B: Hiroto Fukushima , Anne Martine B. Mortensen, Ingeborg E. Kilen, Selia K. Gautun og Oskar Witsø Johansen

Vinnergruppene kom fra klasse 2B og 2C. Gruppen fra 2B hadde diktet en tekst på fagstoffet knyttet til tema kristningen av Norge og deretter koplet teksten til melodien «Price Tag» av Jessie J.  Kreativt og originalt. Vinnergruppen fra 2C hadde laget en boks med flere lag av informasjon om Hanseatene. Visuelt, informativt og veldig kreativt. Gratulasjoner til vinnerne!

Andre elevarbeider som var en del av utstillingen: