Molde VGS > Nyheter > Viktig informasjon om skoleåpning

Viktig informasjon om skoleåpning

Skolen vår er klar for å gjenåpne neste uke, og vi gleder oss til å treffes igjen!
Men vi må overholde smitteverntiltakene, og derfor kan vi ikke ta imot alle samtidig. Derfor blir gjenåpningen som beskrevet her.

Mandag blir det hjemmeskole akkurat som til nå, etter timeplanen.

Skolen begynner med å ta inn bare elevene i Vg1 på tirsdag 12/5.
Så er det bare elevene i Vg3 sin tur på onsdag 13/5, og bare elevene i Vg2 sin tur torsdag 14/5.
De som ikke skal på skolen har hjemmearbeid.

Elevene møter på skolen etter timeplanen disse dagene, men med endringer på rom. Skolen kan ikke ha mer enn 15 elever i hvert klasserom. De aller fleste klassene/gruppene hos oss har opp mot 27 elever. Derfor må vi bruke to rom til hver klasse/gruppe.

Timeplaner og utfyllende informasjon blir lagt ut til elever og ansatte i læringsplattformen vår, Itslearning.

NB: Alle må følge smittevernreglene dere ser på bildet. Disse blir å se på plakater over hele skolen. Merk særlig at man ikke skal komme på skolen hvis man har symptomer på forkjølelse.

Velkommen tilbake til skolen!

Les mer om smittevern i videregående skoler her: https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/smittevernveileder/ungdomsskole-vgo/