Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Studietilbud > Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon

På Medier og kommunikasjon jobber vi med produksjon av blant annet film, animasjon, web, grafisk, foto, tv, avis og radio. Skolen har moderne teknisk utstyr og eget studio. Profesjonell undervisning og faglig oppdaterte lærere med høy kompetanse innen sine fagområder er en selvfølge.

  

Medier og kommunikasjon
Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon gir et framtidsrettet og bredt faglig grunnlag for videre studier. Her får elevene ferdigheter i kommunikasjon, samarbeid og digitale arbeidsmetoder, i tillegg til kompetanse i fellesfagene. 

Erfaring viser at våre medieelever trives svært godt og utvikler et godt samhold i løpet av skoleårene. Medieundervisningen inneholder varierte og kreative oppgaver. Vi jobber med moderne verktøy, som f.eks. MacBook datamaskiner, som har nyeste versjon av programvare for diverse medieproduksjoner. Elevene får jobbe med mediefag allerede på Vg1, og deretter et økende timetall i mediefag på Vg2 og Vg3. Fordi vi samarbeider med Romsdals Budstikke, NRK, Bjørnsonfestivalen, og flere andre lokale aktører, få elevene mulighet til å delta og publisere i lokale media. Våre elever blir også invitert til å lage medieproduksjoner på oppdrag, og de har produsert film og bilder for å markedsføre Molde vgs. 

Medier og kommunikasjon
Medier og kommunikasjon

Generell studiekompetanse  

Alle som fullfører og består tre år ved Molde vgs oppnår generell studiekompetanse. Generell studiekompetanse gir deg muligheten til videre studier innen høyere utdanning som for eksempel logistikk, pedagogikk, informatikk, sykepleie, psykologi, juss, økonomi, osv.

Kontaktpersonar

Anne Midtsæter Anne Midtsæter
Avdelingsleder samfunnsfag og ME
71 28 31 05
Send e-post