Molde VGS > Nyheter

En engasjert rektor

Leif Magne Lervik (53) er vår nye rektor. Hvem er han egentlig? Hva slags rektor vil han være? Vi trenger ikke spørre to ganger.

Fravær og karakterer i siste del av skoleåret

Dette er utfyllende informasjon om regler for fravær og karakterer som er viktig å være klar over i siste del av skoleåret.

Nytt rektorteam klart til høsten

Dette er det nye rektorteamet på skolen vår! Fra 1. juli er Leif Magne Lervik (53) rektor, og Marianne Gjelstenli Anderson (35) assisterende rektor.

Ein meters-regelen fører til redusert kapasitet på skolebuss og hurtigbåt

Når alle skolar startar denne veka, vil det tidvis kunne bli problem med å få plass til alle på skolebussen og hurtigbåtane, både til og frå skolen.

Viktig informasjon om skoleåpning

Skolen vår er klar for å gjenåpne neste uke, og vi gleder oss til å treffes igjen!
Men vi må overholde smitteverntiltakene, og derfor kan vi ikke ta imot alle samtidig. Derfor blir gjenåpningen som beskrevet her.

TOF i vinden

Teknologi og forskningslære 1 på Molde vgs tok andreplass i den nasjonale konkurransen "Ocean Space Race"

Info til foresatte: Slik følger vi opp elevene våre i hjemmeskole

Hjemmeskole er en ny situasjon for både elever og lærere. Slik vil vi følge opp elevene våre i perioden:

Molde vgs innfører heimeundervising frå fredag

Fylkeskommunen har bestemt at alle dei vidaregåande skulane i Møre og Romsdal skal stengjast i 14 dagar frå og med fredag 13. mars. Elevar skal ta med seg alle skulebøker heim i dag torsdag, og ikkje møte på skulen i morgon. Dei neste vekene vil all undervisinga ved Molde vgs gå føre seg via digitale flater. Timeplanen går derfor som normalt. Skuleleiinga vil frå måndag av stort sett vere på heimekontor, og tilgjengeleg på e-post og telefon.

Rektor Oddgeir takker for seg denne uka

Nå er datoen snart her; vi skal 1. mars takke av vår rektor gjennom 10 år, Oddgeir Overå.

Rettslære 2 på besøk hos Øverbø Gjørtz

Sist fredag var Rettslære 2-klassen på besøk hos advokatfirmaet Øverbø Gjørtz. Der traff faglærer Sissel Kjøl igjen fire tidligere elever fra Molde vgs!