Molde VGS > Nyheter

KDA - Fagdag i Redesign

Fagdag for KDA: Redesign, Gjenbruk og Grønn mote

Molde vg skoles personalband opptrer offentlig!

En aldri så liten begivenhet finner sted torsdag 16. januar kl. 20-21 på Silver Fox Music Club på Brygga: For første gang i Molde vg skoles nær tohundreårige historie opptrer et personalband fra skolen offentlig. Og repertoaret til bandet består av pop- og rockelåter som ikke opplagt samsvarer med det inntrykket mange har av en gammel og ærverdig skole.

Mattekarakterer i norsktoppen

De gjennomsnittlige eksamenskarakterene i matematikk ved Molde vg skole våren 2019 er best i fylket og blant de beste i landet. Dette viser Utdanningsdirektoratets statistikk som ble lagt fram rett før jul.

Jule- og jubileumskonserten 2019

Musikkelevene ved Molde vg skole var igjen i hovedrollene på årets julekonsert i Bjørnson-huset siste skoledag før jul. Samtidig var konserten en markering av at utdanningsprogram for musikk, dans og drama ble opprettet for 25 år siden, dvs. i 1994. Og de musikalske prestasjonene var som vanlig topp, noe som lover godt for HAIR-musikalen i februar.

Godt resultat i Kjemiolympiaden

Kjemi 2 elevene har deltatt i Kjemiolympiaden.

Musikklinja er i rute

Hele musikklinja, med elever fra Vg1, -2 og -3, er snart klare for årets julekonsert i Bjørnsonsalen. Mange varierte innslag med solister, ensembler og kor.

Skulen sitt SWOT-team* ut på oppdrag!

Nei, det handlar ikkje om noko skummelt - sjølv om møbelbransjen er prega av tøff konkurranse. 25 elevar frå Molde VGS tok turen til Malmefjorden og Møbelringen Harald Viken AS - ei bedrift som rett og slett skal vere best!

Ingen flere foresattemøter!

Ved Molde vg skole gjennomføres foresattemøtene for Vg2 (2. klasse) i november hvert år, og mange av de foresatte kan da feire at de siden barnehagen har deltatt på i alt ca. 30 tilsvarende møter.

Stortingspresidenten skryter av elevene våre

1D fikk et svært eksklusivt møte med en av Norges mektigste kvinner, stortingspresidenten, på Skype på Fylkeshuset onsdag 27.11. Elevene hadde forberedt seg godt med både partipolitisk debatt, og rollespill om mistillitsforslag.

Besøk frå Goethe-Institutt

Måndag 25.11 hadde me besøk frå Goethe-Institutt på Molde vgs. Katharina Stiller besøkte fleire tyskklassar i både Vg1, vg2 og vg3. Elevane fekk leike med språk og kunnskap om tyskspråklige land.