Molde VGS > Nyheter

Me er i gang!

Spaninga var til å ta og føle på då årets vg1-elevar møtte til fyrste skuledag måndag 21. august. Rektor hadde gleda av å ønskje alle hjarteleg velkomne som elevar ved Molde vidaregåande skule.

Skolestart - nyttig informasjon

Elevene i de videregående skolene i Møre og Romsdal har sin første skoledag mandag 21. august.

Klassejubileer

I tiden rundt jazzfestivalen møtes hvert år gamle klassekamerater for å mimre om sine år ved Molde vg skole, og skolen har nylig hatt besøk av 35-, 40- og 50-årsjubilanter. Bildet viser klasse 3C fra våren 1982 med klassestyrer Jostein Sæbøe helt til høyre. Legg for øvrig merke til gjensynsgleden i bakkant av bildet.

Fest for avgangselevene 2017

Flott avslutningsfest for årets avgangselever.

Amdam-prisen 2017 til Hanna Bredin

Tradisjonen tro ble skolens mest prestisjetunge pris utdelt under årets fest for avgangselevene. Vinner var Hanna Bredin fra 3A.

Grønne Greier

Alt heng sammen- mat, helse, natur, klima og miljø.

Robotane kjem!

I Teknologi og forskingslære 1 har elevane dei siste månadane jobba med eit elektronikkprosjekt, der oppgåva var å lage ein bevegeleg konstruksjon som skulle innehalde sensorar og servoar eller motorar.

Søppelfunn i nærområdet

Som innledning til temaet om bærekraftig utvikling, ble elevene i 1B bedt om å plukke søppel på bestemte områder. Elevene ble på fagdagen i naturfag delt inn i grupper og fikk utdelt hvert sitt område hvor de skulle lete etter søppel. Elevene ble utstyrt med plastposer og hansker, og fikk en halvtime på å plukke alt de så. Resultatene av hvor mye søppel de fant ble veldig forskjellige.

Besøk på Nordic Light

I dag har 1MK1 besøkt utstillingene på den internasjonale fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund.

Filosofisk kafé på Kafé Kurt

Historie og filosofi 1 og Psykologi 1 var 5. april invitert til filosofisk kafé på Plassen. Initiativet til dette arrangementet tok Teateret Vårt, på bakgrunn av Molde videregående skole og Marie Solgaard sin deltakelse i Filosofi NM.  Begge klassene ble i forkant av filosofisk kafé invitert til å se forestilling ”Helvete er de andre” av Jean Paul Sartre.