Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Molde VGS > Nyheter

Tidligere skoleslutt etter nyttår

Fjord1 endrer fra nyttår fergerutene på sambandet Molde – Vestnes. Samtidig legges hurtigbåten Molde – Vikebukt – Vestnes ned. Fra og med mandag 4. januar 2021 vil derfor skoledagen slutte kl. 15:00.

Les meir

Velkommen tilbake til skolen!

Selv om det i de siste par ukene har vært mye smitte i vår region, er heldigvis ingen av våre elever eller ansatte smittet av covid-19. Nå er det viktig at vi alle gjør så godt vi kan for å bevare dette.

Les meir

Siste nytt om koronasituasjonen

Ingen elever eller ansatte er pr. i dag bekreftet smittet av covid-19 ved Molde vgs. Noen elever er i karantene, men helsevesenet har ikke bedt om at det innføres spesielle tiltak ved skolen.

Les meir

Busstreik trappes opp

Fylkeskommunen melder at busstreiken vil trappes opp fra lørdag 26. sep. Selskapet Boreal i kommunene Midsund, Aukra og Hustadvika vil da bli tatt ut i streik, noe som vil ramme skoleskyssen fra og med mandag. Det samme gjelder selskapet Firda Billag.

Les meir

Fra feminisme til Trumpisme i Bjørnsons ånd

Bjørnsonfestivaluka ved Molde vgs har hatt variert og spennende innhold om dagsakuelle temaer i verden og samfunnet – i Bjørnstjernes ånd, altså. 

Les meir

Skoleåret er åpnet!

Alle elever ble mandag 17. august ønsket velkommen til nytt skoleår av rektor Leif Magne Lervik, men elevene måtte komme trinnvis og være færre enn 200 elever av gangen i skolens Aula for å møte smittevernkravene. 

Les meir

Velkommen til første skoledag

Mandag 17. august er det skolestart for alle elevene våre.

Vi gleder oss til å ta imot dere! Her er planen for oppmøte og annen informasjon om første skoledag.

Les meir

Sommerlukking av skolen

Fra 6. juli til 3. august vil skolen være sommerlukket, men du kan kontakte oss på e-post.

Les meir

Neste års Vg1 kan velge mediefag på studiespesialisering

I dag har mange elever fått tilbud om skoleplass på Vg1 studiespesialisering hos oss fra høsten av. Disse elevene kan, etter å ha takket ja til skoleplassen, velge å ta et mediefag på Vg1 studiespesialisering. 

Les meir

Digital avslutningsseremoni for avgangselevane våre

På grunn av koronarestriksjonane kan me ikkje ha ein tradisjonell avslutningsseremoni for avgangselevane våre i år, og me har difor laga ein digital seremoni som alle som vil kan sjå her: https://www.facebook.com/moldevgs/posts/3107978239288900

Les meir