Molde VGS > Nyheter

Feltarbeid i naturfag i snøvær

Fagdag i naturfag for 1M.

"Verdsmeister" er tidligere elev

Tidligere elev Halvard Olavius Vestad (gikk ut fra Molde vgs våren 2018) skrev "verdas beste norskeksamen på nynorsk."

Oppretting av innsatsteam mot mobbing

Alle vidaregåande skular i Møre og Romsdal Fylkeskommune får i desse dagar etablert innsatsteam mot mobbing. På Molde vgs. er det ressursteamet som skal ha denne funksjonen.

Partikkeldetektor på Molde VGS

Tåkekammer i fysikk 2.

Molde vgs vant HUBRO Championship

Elever fra studiespesialisering på Molde vgs vant i dag HUBRO Championship, som er et uoffisielt NM i bedriftssimulering, på Oslo House of Innovation.

Innovativt på Molde vgs

Innovasjonscamp har stått på agendaen for alle 9.-klassinger i Molde kommune denne uka. Kommunefinalen ble avholdt for fullt hus i aulaen på Molde vgs fredag 5. april.

Tema: Internasjonal konflikt

Folk og Forsvar ga elevene våre et foredrag om internasjonale konflikter på fagdagen i dag.

Klar for NM i filosofi

Som en av 50 elever i Norge har vår elev Astrid Stavik Tautra i 2D kvalifisert seg til NM i filosofi.

Studietur til Sicilia

Denne uka er 7 elever og 2 lærere i Sciacca på Sicilia for å være med på Erasmus+ prosjektet Let’s Teach Europe.

Her møter vi elever fra Italia, Nederland, Tyskland og Luxembourg.

Bytter ferie med skole

Det er vinterferie på Molde vgs, men blant bygningsarbeiderne som har inntatt skolen nå når elevene har ferie, finner vi også elev Fatma Khalil fra klasse 2C som jobber aktivt med skolearbeidet sitt.