Molde VGS > Nyheter

Velkommen til første skoledag

Mandag 17. august er det skolestart for alle elevene våre.

Vi gleder oss til å ta imot dere! Her er planen for oppmøte og annen informasjon om første skoledag.

Sommerlukking av skolen

Fra 6. juli til 3. august vil skolen være sommerlukket, men du kan kontakte oss på e-post.

Neste års Vg1 kan velge mediefag på studiespesialisering

I dag har mange elever fått tilbud om skoleplass på Vg1 studiespesialisering hos oss fra høsten av. Disse elevene kan, etter å ha takket ja til skoleplassen, velge å ta et mediefag på Vg1 studiespesialisering.

Digital avslutningsseremoni for avgangselevane våre

På grunn av koronarestriksjonane kan me ikkje ha ein tradisjonell avslutningsseremoni for avgangselevane våre i år, og me har difor laga ein digital seremoni som alle som vil kan sjå her: https://www.facebook.com/moldevgs/posts/3107978239288900

Kva skjer siste delen av skuleåret?

Helsemyndigheitene har opna for at skulane skal gå attende til tilnærma normal drift, og frå og med 8. juni skal alle elevar ved Molde vgs. vere på skulen kvar dag - med unnatak av Vg1 som har lesedag måndag 8. juni.

En engasjert rektor

Leif Magne Lervik (53) er vår nye rektor. Hvem er han egentlig? Hva slags rektor vil han være? Vi trenger ikke spørre to ganger.

Fravær og karakterer i siste del av skoleåret

Dette er utfyllende informasjon om regler for fravær og karakterer som er viktig å være klar over i siste del av skoleåret.

Nytt rektorteam klart til høsten

Dette er det nye rektorteamet på skolen vår! Fra 1. juli er Leif Magne Lervik (53) rektor, og Marianne Gjelstenli Anderson (35) assisterende rektor.

Ein meters-regelen fører til redusert kapasitet på skolebuss og hurtigbåt

Når alle skolar startar denne veka, vil det tidvis kunne bli problem med å få plass til alle på skolebussen og hurtigbåtane, både til og frå skolen.

Viktig informasjon om skoleåpning

Skolen vår er klar for å gjenåpne neste uke, og vi gleder oss til å treffes igjen!
Men vi må overholde smitteverntiltakene, og derfor kan vi ikke ta imot alle samtidig. Derfor blir gjenåpningen som beskrevet her.