Festlig markering for avgangselevene

Torsdag 17. juni var avgangselevene ved Molde vgs samlet i hver sine klasserom for å feire at 13 års skolegang er avsluttet. Vitnemål og roser ble utdelt, og i en streamet seremoni ble det taler og allsang.

Skriv ut

Sara Kosberg Bredin hold årets elevtale, og elever fra musikklinja hadde musikalsk innslag.  

Simen Kristoffer Bedringås er årets vinner av Amdamprisen, som ble delt ut i en streamet avslutningsseremoni torsdag 17. juni. Juryen har vurdert arbeidene fra tre verdige kandidater som alle har levert svært grundige og solide besvarelser. 

Årets vinner har skrevet en historieoppgave om et familiemedlem som utvandret fra Averøya til Amerika mot slutten av 1800-tallet. I tillegg til historieoppgaven fikk juryen også til vurdering en utmerket norskbesvarelse fra årets prisvinner. I denne fordypningsoppgaven sammenligner eleven to romaner fra siste halvdel av 1800-tallet, Sult av Knut Hamsun og Opptegnelser fra et kjellerdyp av Fjodor Dostojevskij. Under tittelen Hvordan skildrer Knut Hamsun og Fjodor Dostojevskij ensomhet og følelsen av fremmedgjøring? redegjør eleven for hvordan hovedpersonene i romanene opplever disse tilstandene, i en kamp med seg selv og samfunnet som omgir dem. 

Vi gratulerer Simen Kristoffer med prisen! 

 

GOD SOMMER TIL ALLE VÅRE ELEVER!

 

Kontakt