Hjemmeskole i morgen, mandag 4. januar

Med bakgrunn i regjeringens pressekonferanse nå i ettermiddag kommer det nye retningslinjer.

Mandag og tirsdag blir det hjemmeskole. Dette for at skolen skal få tilstrekkelig tid til å forberede det helhetlige opplegget og for å sikre gode smittevernrutiner. De to hjemmeskoledagene legges opp slik at elevene ikke behøver lærebøkene sine. Ingen elever skal derfor møte på skolen for å hente bøker. Dette for å hindre smittefare.

Fra onsdag følger vi plan for rødt nivå, dvs. at noen elever møter på skolen, mens andre har hjemmeundervisning. Alle disse detaljene legger vi ut på Itslearning i løpet av mandag/tirsdag,

Disse tiltakene innfører vi i samråd med både smittevernoverlegen og fylkeskommunen. Romsdal vgs. og Molde vgs. innfører nå identiske tiltak.

For elever: følg med på Teams og Itslearning der faglærer vil gi nærmere beskjed.