Informasjon om skolestart og streik

Mandag 22. august er første skoledag etter ferien, selv om lærere ved skolen er tatt ut i streik. Her finner du informasjon om hva som skal skje. 

Skriv ut

På første skoledag etter ferien møter trinnene opp til disse tidene, selv om lærere er tatt ut i streik:

09.00 Vg1 

10.30 Vg3, Vg4 og PB (Påbygg) 

12.00 Vg2 

Elevene møter opp i skolens Aula, som ligger rett innenfor hovedinngangen vår lengst øst på skolen. Der samles hvert trinn til velkomst og informasjon ved rektor.  

For dere som er nye i Vg1 blir det opprop av navnene til hver klasse, og dere går videre til klasserommet sammen. Der står det navnelapper på pultene, slik at dere ser hvor dere skal sitte. Alle elever er satt i makkergrupper før de kommer, og den første dagen skal dere bli kjent i makkergruppa. Også i Vg2 og Vg3 er det satt opp makkergrupper.  

Dere får mye informasjon den første dagen, og dere blir tildelt et eget bokskap på skolen. Til bokskapet må dere ha en egen liten hengelås, så husk å ha med det på første skoledag. Bokutlevering vil skje i løpet av de første dagene, med oppsatte tider for klassene. Dette får dere beskjed om. Vg2, Vg3 og Vg4-elever bør ha med elevkortet sitt til første skoledag.

Molde vgs har investert i nye papirbøker til fagfornyelsen i nesten alle fag, så elevene møter nye og oppdaterte læreverk som suppleres med digitale ressurser.  

Molde vgs bruker fra høsten av Teams som felles læringsplattform. Selv om en del lærere er tatt ut i streik vil alle nye elever bli sikret tilgang til nødvendige digitale plattformer ved skolestart. 

Denne siden vil bli oppdatert med informasjon jevnlig. Elever og foreldre kan også bli kontaktet med felles informasjon på SMS fra skolen. Ved øvrige spørsmål ta kontakt med oss på telefon 71 28 31 00. E-post til skolen sendes til molde.vgs@mrfylke.no

 

Kontakt