Velkommen til skolestart 22. august!

Mandag 22. august er første skoledag etter ferien. Hva skjer egentlig da?

Skriv ut

På første skoledag etter ferien møter trinnene opp til disse tidene:

09.00 Vg1 

10.30 Vg3 

12.00 Vg2 

Elevene møter opp i skolens Aula, som ligger rett innenfor hovedinngangen vår lengst øst på skolen. Der samles hvert trinn til velkomst og informasjon ved rektor, og så møter klassene sine kontaktlærere, går til klasserommene og har aktiviteter.  

For dere som er nye i Vg1 blir det opprop av navnene til hver klasse, og så går en og en klasse sammen med kontaktlærerne sine til klasserommet. Der står det navnelapper på pultene, slik at dere ser hvor dere skal sitte. Alle elever er satt i makkergrupper før de kommer, og den første dagen skal dere bli kjent i makkergruppa, lære hverandres navn og ha bli kjent-aktiviteter i hele klassen. Også i Vg2 og Vg3 er det tid til sosiale aktiviteter med klassen den første dagen.  

Dere får mye informasjon den første dagen, og dere blir tildelt et eget bokskap på skolen. Til bokskapet må dere ha en egen liten hengelås, så husk å kjøpe det. Bokutlevering vil skje i løpet av de første dagene, med oppsatte tider for klassene. Dette får dere beskjed om. Molde vgs har investert i nye papirbøker til fagfornyelsen i nesten alle fag, så elevene møter nye og oppdaterte læreverk som suppleres med digitale ressurser.  

Molde vgs bruker fra høsten av Teams som felles læringsplattform.

Ved spørsmål om skolestart, ta kontakt. Skolen har feriestengt i juli, men ekspedisjonen åpner igjen fra mandag 1. august. 

Til så lenge ønsker vi alle våre elever, lærere og foreldre en riktig god sommer! 

Kontakt