Velkommen tilbake til skolen!

Vi starter skolehverdagen på rødt nivå, med hjemmeskole for alle elever tirsdag og onsdag. Før elevene kommer fysisk tilbake på skolen ut over i uka, ber myndighetene alle på skolen om å ta en hurtigtest for å forebygge smittespredning.

Tirsdag 4. og onsdag 5. januar har alle elever ved Molde vgs digital hjemmeskole. Fra torsdag 6. januar møter ca. halvparten av elevene på skolen (se oppslag på Itslearning Hele skolen). Dette vil rullere så lenge skolen er på rødt nivå.

Myndighetene har bedt alle elever og ansatte om å teste seg før de møter på skolen. Alle hos oss fikk en hurtigtest med seg hjem før juleferien. Husk også at ingen skal møte på skolen dersom de har koronasymptomer, men ta kontakt med kommunen for å få tatt test.

Se også pressemelding fra Møre og Romsdal fylkeskommune om skolestarten her.