Kunst, design og arkitektur

 

Drømmer du om å bli kunstner, arkitekt, interiørarkitektlærerproduktdesigner eller industridesigner? Vil du ha en mer variert og praktisk skolehverdag? Utdanningsprogrammet kunst, design og arkitektur gir deg innføring i visuelle estetiske fag og generell studiekompetanse. Dersom du ønsker å utvikle dine kunstneriske evner er dette linja for deg. 

Skolehverdagen er svært variert. De fleste som går dette utdanningsprogrammet er glade i å tegne og å uttrykke seg visuelt. De fleste oppgavene er praktisk rettet og går gjerne over lengre perioder. Avdelinga har moderne, flotte verksteder
og egen tegnesal.

I klassen er det plass til 14 elever. Elevene blir derfor godt kjent med hverandre og dette skaper et godt læringsmiljø. Utdanningsprogrammet passer like godt for både jenter og gutter.
Har du interesse for visuelle og kreative fag, arkitektur, foto, produktdesign m.m. er dette utdanningsprogrammet for deg!   

Generell studiekompetanse

Alle som fullfører og består tre år ved Molde vgs oppnår generell studiekompetanse. Generell studiekompetanse gir deg muligheten til videre studier innen høyere utdanning som for eksempel logistikk, pedagogikk, informatikk, sykepleie, psykologi, juss, økonomi, osv.

Felles programfag

  • Kunst og visuelle virkemidler
  • Design og arkitektur

Valgfrie programfag:

  • Foto og grafikk
  • Kunst og skapende arbeid

Avdelingen har verksteder for ulike aktiviteter innen for alle fagområdene.

Snarveier

Dokumenter

Kontakt